معرفی پروژه فرهنگی مذهبی یادمان شهدای نجف آباد (قسمت سوم)

در قسمت اول مقاله ی معرفی پروژه فرهنگی مذهبی یادمان شهدای نجف آباد ، با کاربری این پروژه در فاز اول پروژه آشنا شدید و در قسمت دوم این مقاله با استاد منصور وفایی آشنا شدید و آثار ایشان به شما عزیزان معرفی شد. در این مقاله با کاربری نهایی پروژه فرهنگی مذهبی یادمان شهدای نجف آباد آشنا خواهید شد. لطفا در این مقاله نیز با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان نجف همراه شوید.
شهادت مدافع حرم، شهید سربلند محسن حججی
پیش تر گفتیم پروژه فرهنگی مذهبی یادمان شهدای نجف آباد، در ابتدا قرار بود با هدف المان شهری احداث شود؛ اما پس از شهادت شهید محسن حججی، شهید مدافع حرم، و بازگرداندن پیکر ایشان به کشور عزیزمان ایران، تصمیم بر آن شد که پیکر پاک ایشان را در زادگاهشان، شهرستان نجف آباد به خاک بسپارند. بنابراین خاکسپاری ایشان در مکان یادمان شهدای نجف آباد صورت گرفت؛ بنابراین طرح پروژه از حالت موزه و المان شهری، به حالت حسینیه و مکانی مقدس برای برگزاری مراسمات مذهبی تبدیل شد و تغییر کاربری ایجاد شد.





بر همین اساس دیگر فضایی به عنوان ایران مهد دلیران برای به نمایش گذاشتن تابلوها و آثار ارزشمند استاد وفایی وجود نداشت.
آشنایی با استاد رجبعلی راعی
آثار قلمزنی که در پروژه فرهنگی مذهبی یادمان شهدای نجف آباد نصب شده است، از آثار قلمزنی استاد رجبعلی راعی می باشد. استاد رجبعلی راعی از پایه گذاران قلمزنی نقش برجسته و یکی از اساتید پرفروغ هنر قلمزنی معاصر ایران می باشد. وی متولد ۱۳۲۶ در شهر دهق واقع در ۸۵ کیلومتری غرب نجف آباد می باشد. ایشان هنر قلمزنی را نزد استاد اسماعیل ارژنگ قلمزن آموخت.




به این ترتیب در حال حاضر پروژه فرهنگی مذهبی یادمان شهدای نجف آباد به عنوان مکانی برای برگزاری مراسمات مذهبی می باشد که به مقبره مطهر شهید محسن حججی مزین شده است. یاد و خاطره ی شهدای اسلام و انقلاب گرامی باد.
