۰۳۱-۴۲۵۱۳۵۳۸ دفترنجف آباد: خیابان منتظری شمالی، خیابان معرفت، نبش کوی بهارستان

دید وسیع،

تفکر دقیق،

طراحی هنرمندانه

حصار کارگاهی و مراحل حصارکشی ساختمانی

دسته بندی:
۰۷,شهریور, ۱۴۰۰ 0 دیدگاه
حصار کارگاهی

زمانی که املاک را برای بازسازی مجدد و احداث مجدد بنا، تخریب می کنند، لازم است که در محدوده کارگاه ساختمانی، از ورود افراد متفرقه ممانعت شود. حصار کارگاهی نوعی سازه است که به منظور حصارکشی و به طور موقت در اطراف سازه قرار داده می شود و به این ترتیب افراد غیر مسئول به محوطه کارگاهی ورود پیدا نخواهند کرد. طبق بخشنامه شهرداری این حصار کارگاهی لازم است که از ویژگی های خاصی برخوردار باشد. در این مقاله با تیم مهندسی شرکت فراز آسمان نجف همراه شوید تا شما را با مطالب بیشتری در ارتباط با حصار کارگاهی و مراحل حصار کشی ساختمانی آشنا کنیم.

حتما بخوانید : نکات مهمی در ارتباط با تحویل کارگاه ساختمانی

حصار گارگاهی یا حصار حفاظتی موقت چیست؟

طبق آنچه در بخشنامه شهرداری ذکر شده است، حصار گارگاهی یا حصار حفاظتی موقت به منظور استفاده پیرامون کارگاه، باید از صفحات، شادولاین، یا ورق های کرکره ای فلزی از جنس آهن یا گالوانیزه درست شده باشد که گوشه ها و اجزای آن ها تیز و برنده نباشد.

در این بخشنامه رنگی که برای حصار گارگاهی یا حصار حفاظتی موقت در نظر گرفته شده است، رنگ آبی سفید، که آبی در بالا و سفید در پائین است، و به نشانه ی آسمان و زمین پاک است، می باشد.

حصار کارگاهی

شرایط طراحی حصار گارگاهی یا حصار حفاظتی موقت

قبل از هر چیز لازم است بدانید که ارتفاع حصار کارگاهی باید به گونه ای باشد که از سطح معابر عمومی یا سایر فضاهای مجاز برای استفاده از آن ها، از ۱۹۰ سانتی متر کمتر نشود و پایه های عمودی در فواصل حداکثر ۲ متر قرار داده شوند. در ادامه نکات مربوط به طراحی حصار حفاظتی موقت را ذکر کرده ایم.

  • حصار کارگاهی که برای استفاده در نواحی کم خطر طراحی می شود باید ۱۰۰ کیلومتر بر مترمربع باشد و در هر نقطه از اجرای آن، یک بار متمرکز ۱۰۰ کیلوگرمی در نظر گرفته شود.
  • مصالحی که برای ساخت حصار حفاظتی موقت به کار می رود مانند تخته چوبی و … باید دارای گوشه ها و لبه های تیز و برنده ای نباشد.
  • طراحی حصار گارگاهی یا حصار حفاظتی موقت برای محل های پرخطر ، مثلا محلی که امکان برخورد خودرو و وسایل نقلیه عبوری به حصار وجود دارد، لازم است مطابق با مقررات فصل هفتم آئین نامه بارگذاری پل ها انتخاب گردد.

حال که با مقررات حصار حفاظتی موقت آشنا شدید، در بخش بعدی مطالبی را در خصوص مراحل اجرای حصار کشی ساختمان عنوان خواهیم کرد. پس همراه ما باشید و ادامه مقاله را به دقت مطالعه کنید.

حصار کارگاهی

آشنایی با مراحل حصارکشی ساختمانی

حصار کشی ساختمان و نصب حصار کارگاهی طی چند مرحله انجام می شود.

مرحله اول : آماده سازی پایه ها

ورق های حصار حفاظتی روی پایه ها نصب می شود. پس قبل از هر چیز لازم است که پایه ها آماده شود. پایه ها باید از جنس آهن باشد و بهتر است که هر پایه در انتها حالت صلیبی شکل داشته باشد تا بتوانند با مصالح پرکننده بهتر درگیر شود.

مرحله دوم : حفر کردن چاله

چاله ها محلی است برای قرارگیری چاله ها. اما توجه داشته باشید که بین چاله ها باید ۲ متر فاصله داشته باشد. در این مرحله پایه های در چاله قرار داده می شود و برای محکم کردن آن از ملات سیمان و شن و ماسه استفاده می شود.

مرحله سوم : نصب ورق های پروفیل

پس از آنکه پایه ها در محل مورد نظر سفت شد، نوبت به نصب ورقه ها می رسد. ورقه های پروفیل به صورت افقی، به پایه ها جوش داده می شود.

مرحله چهارم : نصب کردن ورق های حفاظ

در این مرحله ورق های حصار را با استفاده از پیچ های سرمته، یا تفنگ های میخکوب به پایه ها متصل می نمایند.

مرحله پنجم : رنگ آمیزی حصار کارگاهی

در این مرحله لازم است که حصارها رنگ آمیزی شود. بنابراین مطابق با قوانین مشخص شده در بخشنامه شهرداری، حصارها در مرحله ی آخر رنگ آمیزی می شود.

کلام پایانی

زمان احداث پروژه های ساختمانی در محوطه ی کارگاهی ، به منظور ممانعت از ورود افراد متفرقه در آن محل، لازم است که حصار کشی انجام شود. در این مقاله شما را با حصار کارگاهی و مراحل حصارکشی ساختمانی آشنا کردیم. مطالب مربوط به هر مرحله را برای شما عزیزان توضیح دادیم. امید است آنچه گفته شد توانسته باشد بر اطلاعات مفید شما در این حوزه افزوده باشد.

از توجه و همراهی همیشگی تان صمیمانه سپاسگزاریم.

این مطلب را به اشتراک بگذارید...
مقالات مشابه
سنگ کوارتز
سنگ کوارتز چیست؟ آشنایی با مزایا و ویژگی ها

در این مقاله قصد داریم شما را با یکی از انواع دیگر سنگ های ساختمانی به نام سنگ کوارتز آشنا کنیم. این نوع سنگ ها از جمله پرکاربردترین سنگ های ساختمانی محسوب می شود و دارای ویژگی های بسیار منحصر به فردی می باشد. در این مقاله تا انتها با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان...

۲۹,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
پانل سیمانی
پانل سیمانی چیست؟ معرفی انواع پانل های سیمانی

در صنعت ساخت و ساز مصالح ساختمانی بسیار متنوعی تولید و به بازار ارائه شده است که هر کدام از آن ها کاربردهای منحصر به فردی دارد. علاوه بر این با پیشرفت تکنولوژی نیز مصالح ساختمانی جدیدتری به بازار عرضه شد که صنعت ساختمان سازی را متحول کرد. پانل سیمانی یکی از انواع مصالح ساختمانی...

۲۷,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
آجر قزاقی
آجر قزاقی چیست؟ آشنایی با آجر سنتی قزاقی

همانطور که می دانید یکی از انواع مصالح ساختمانی پرکاربرد، آجر است. آجر در حقیقت یکی از رایج ترین مصالح ساختمانی است که در انواع مختلف تهیه و تولید می شود. آجر قزاقی هم یکی از انواع آجر و البته از نوع سنتی آن می باشد. در این مقاله با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان...

۲۴,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
نوشته های اخیر
سنگ کوارتز چیست؟ آشنایی با مزایا و ویژگی ها

پانل سیمانی چیست؟ معرفی انواع پانل های سیمانی

آجر قزاقی چیست؟ آشنایی با آجر سنتی قزاقی

بتن خود ترمیم شونده چیست؟

راه های ارتباطی نشانی دفترنجف آباد: خیابان منتظری شمالی، خیابان معرفت، نبش کوی بهارستان
کدپستی : 8513787786