دیوار پوش سلولزی و هر آنچه لازم است در مورد آن ها بدانید

از زمانی که انواع دیوار پوش های سلولزی روانه ی بازار شد، مشکلاتی که برای انتخاب طرح و رنگ دیوارها و سقف، در انواع ساختمان با کاربری های مختلف وجود داشت، برطرف شد و اکنون افراد می توانند با توجه به سلیقه و نظر خود، طرح و رنگ سقف و دیوارها را انتخاب کنند و این امر از طریق انواع دیوار پوش سلولزی میسر شده است. در این مقاله تا پایان با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان نجف همراه شوید تا با مطالب مهمی در مورد دیوار پوش های سلولزی آشنا شوید.
حتما بخوانید :
مواد تشکیل دهنده دیوار پوش سلولزی چیست؟
دیوار پوش سلولزی نوعی متریال برای پوشش دهی دیوارها و سقف ساختمان می باشد که انواع مختلفی دارد و با توجه به محل مورد نظر، از انواع دیوار پوش ساختمان استفاده می شود. در ادامه مواد تشکیل دهنده انواع دیوار پوش ساختمانی را ذکر کرده ایم؛ این مواد عبارتند از :
- سلولز
- الیاف مصنوعی
- رزین های ساختمانی
- پیگمنت های مقاوم
- افزودنی های خمیری(به منظور افزایش استحکام)

آشنایی با مزایای دیوار پوش های سلولزی
انواع دیوار پوش سلولزی به دلیل مزایایی که دارد، کاربردهای مختلفی دارد؛ در این بخش از مقاله به ذکر مهم ترین ویژگی های دیوار پوش های سلولزی پرداخته ایم؛ همچنان همراه ما باشید.
- پوشش های سلولزی را روی تمامی سطوح می توان اجرا کرد و نیازی به زیر سازی ندارد. به همین دلیل نه تنها در هزینه ها صرفه جویی می شود، بلکه زمان اجرا نیز کاهش می یابد. به همین دلیل بسیاری از افراد استفاده از انواع دیوار پوش سلولزی را به کاغذ دیواری، رنگ و روغن و … ترجیح می دهند.
- یکی از ویژگی های پوشش های سلولزی، خاصیت ارتجاعی آن ها می باشد. به همین دلیل این نوع دیوار پوش ها از مقاومت قابل توجه و همچنین دوام و استحکام بالایی برخوردارند.
- در ساخت انواع دیوار پوش ساختمانی از حلال های شیمیایی استفاده شده است؛ به همین دلیل این نوع پوشش های سلولزی بوی نامطبوع ندارند و حساسیت زا نیستند.
- انواع دیوار پوش سلولزی ، به عنوان عایق نیز محسوب می شود، بنابراین استفاده از آن ها باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.
- دیوار پوش های سلولزی آلودگی را به خود جذب نمی کنند، نور را منعکس نمی کنند، در برابر سرما و گرما به عنوان عایق عمل می کنند و حین اجرا مواد شیمیایی را منتشر نمی کنند.
در بخش بعدی شما را با انواع دیوار پوش سلولزی آشنا خواهیم کرد.
معرفی انواع دیوار پوش سلولزی
پیش تر گفتیم انواع دیوار پوش سلولزی در بازار موجود می باشد از جمله بلکا، رومالین، پتینه، کنیتکس، و … که در این بخش از مقاله به طور مختصر به معرفی آن ها پرداخته ایم.
دیوار پوش سلولزی بلکا
این نوع دیوار پوش ها از الیاف طبیعی پنبه تشکیل شده است و می توان گفت مواد اولیه آن کاملا طبیعی می باشد. از این نوع دیوار پوش های سلولزی بیشتر در بیمارستان ها و درمانگاه ها استفاده می شود.

دیوار پوش سلولزی پتینه
این نوع دیوار پوش های سلولزی جز محبوب ترین دیوار پوش ها می باشد و یکی از مهم ترین دلایل آن زیبایی ظاهری آن ها می باشد. در حقیقت با به کار گیری ایده های خلاقانه در کاربرد دیوار پوش های سلولزی پتینه می توان به دیوارها و سقف ساختمان ها جلوه ای زیبا بخشید. از این نوع دیوار پوش سلولزی بیشتر در طراحی داخلی ساختمان استفاده می شود.
دیوار پوش سلولزی رومالین
در ساخت این نوع دیوار پوش سلولزی از الیاف مصنوعی، مواد معدنی، پالپ ها و … استفاده شده است. دیوار پوش سلولزی رومالین بیشتر جنبه ی تزئینی دارد و در انواع رگ ها و طرح ها موجود می باشد که با هر نظر و سلیقه ای سازگار می باشد.
کلام پایانی : دیوار پوش سلولزی چیست؟
در این مقاله شما را با نوعی از مصالح ساختمانی به نام دیوار پوش های سلولزی آشنا کردیم. همچنین گفتیم در ساخت دیوار پوش سلولزی از چه مواد و متریالی استفاده می شود. به علاوه شما را با مزیت های این نوع پوشش های سلولزی آشنا کردیم. امید است آنچه گفتیم برایتان مفید واقع شده باشد.
از همراهی همیشگی تان صمیمانه سپاسگزاریم.