۰۳۱-۴۲۵۱۳۵۳۸ دفترنجف آباد: خیابان منتظری شمالی، خیابان معرفت، نبش کوی بهارستان

دید وسیع،

تفکر دقیق،

طراحی هنرمندانه

معرفی انواع روش های پایدار سازی گود

دسته بندی:
۰۹,مرداد, ۱۴۰۰ 0 دیدگاه
پایدار سازی گود

در عصر حاضر که بیشتر افراد به زندگی در شهرها روی آورده اند و به عبارتی زندگی شهرنشینی رونق پیدا کرده است، نیاز به ساخت و ساز بناهای چند طبقه و ساختمان ها با ارتفاع زیاد به شدت حس می شود و ما شاهد این هستیم که روند ساختمان سازی بیشتر به سوی ساخت برج ها و ساختمان های چند طبقه سوق پیدا کرده است. در این میان اجرای عملیات گودبرداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است که عدم توجه به انجام اصولی آن می تواند مشکلات جبران ناپذیری ایجاد کند. به همین منظور لازم است که از انواع روش های پایدار سازی گود استفاده شود. در این مقاله با تیم مهندسان شرکت مهندسی فراز آسمان نجف همراه شوید تا با انواع روش های پایدار سازی گود آشنا شوید.

بیشتر بدانید :

پایش یا مانیتورینگ گود چیست؟

چرا پایدار سازی گود از ضروریات است؟

چنانچه در انجام عملیات گودبرداری، عملیات پایدار سازی گود انجام نشود و تمهیدات ایمنی لازم اندیشیده نشود :

  • جدار گودها دچار ریزش می شود
  • ساختمان های مجاور دچار ریزش می شود
  • و تلفات مالی و جانی جبران ناپذیری به بار خواهد آورد

به همین دلیل لازم است که با به کارگیری منابع علمی و روش های اصولی طرح و اجرای سازه های نگهبان جهت پایدار سازی گود ، از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری شود.

در ادامه شما را با انواع روش های پایدار سازی گود آشنا کرده ایم. همچنان همراه ما باشید.

پایدار سازی گود

آشنایی با انواع روش های پایدار سازی گود

در این بخش از مقاله انواع روش های پایدار سازی گود را به شما معرفی کرده ایم و به اختصار هر کدام از این روش ها را توضیح خواهیم داد.

انواع روش های پایدار سازی گود

  • روش دیواره دیافراگمی
  • روش دوخت به پشت
  • روش مهار متقابل
  • روش اجرای شمع
  • روش خرپایی
  • روش مهارسازی

در ادامه این روش ها را توضیح داده ایم. لطفا همراه ما باشید.

پایدار سازی گود به روش دیوار دیافراگمی

در این روش ابتدا دیوار نگهبان حفر می شود و سپس همزمان دیواره های آن با سیمان و گل بنتونیت پر می شود. پس از آن قفسه های آرماتورهای دیوار نگهبان که از قبل ساخته شده است، درون محل حفر قرار داده می شود و سپس عملیات بتن ریزی انجام می شود.

پایدار سازی گود به روش دوخت به پشت

در این روش بر اثر تزریق بتن درون چاهک ها و پیش تنیدگی خاک، مشخصات مکانیکی خاک بهبود می یابد و در نتیجه هم خاک اطراف جداره و هم از مشخصات مکانیکی بهبود یافته خاک، باعث مهار رانش خاک می شود.

پایدار سازی گود به روش مهار متقابل

برای گودهایی با عرض کم ، استفاده از روش مهار متقابل مناسب است. در این روش ابتدا چاهک هایی در فواصل معین حفر می شود که طول آن ها برابر با عمق گود به اضافه مقداری اضافه تر برای تامین گیرداری انتهای تحتانی پروفیل هایی است که در چاهک قرار می دهند.

پایدار سازی گود

پایدار سازی گود به روش اجرای شمع

در این روش به منظور پایدار سازی گود از اجرای شمع استفاده می شود که شمع ها می تواند از جنس انواع مختلف مصالح سازه ای از قبیل بتن، فولاد، چوب و … باشد.

پایدار سازی گود به روش خرپایی

پایدار سازی گود به روش خرپایی یکی از متداول ترین روش های اجرای سازه های نگهبان است به خصوص در مناطق شهری، و اجرای آن نیاز به تجهیزات و تخصص بسیار زیادی ندارد.

پایدار سازی گود به روش مهار سازی

در این روش پایدار سازی گود ، از خود خاک به منظور مهار رانش خاک استفاده می شود. برای این منظور نیز لازم است که چاهک هایی حفر شود.

کلام پایانی

با توجه به اینکه گود برداری در پروژه های ساختمانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، لازم است که پایدار سازی گود به منظور اجتناب از خوابی ها و عوارض ناشی از آن انجام شود. به همین منظور در این مقاله شما را با انواع روش های پایدار سازی گود آشنا کردیم. امید است مطالب ذکر شده مورد توجه و رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

از همراهی همیشگی تان صمیمانه سپاسگزاریم.

این مطلب را به اشتراک بگذارید...
مقالات مشابه
سنگ کوارتز
سنگ کوارتز چیست؟ آشنایی با مزایا و ویژگی ها

در این مقاله قصد داریم شما را با یکی از انواع دیگر سنگ های ساختمانی به نام سنگ کوارتز آشنا کنیم. این نوع سنگ ها از جمله پرکاربردترین سنگ های ساختمانی محسوب می شود و دارای ویژگی های بسیار منحصر به فردی می باشد. در این مقاله تا انتها با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان...

۲۹,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
پانل سیمانی
پانل سیمانی چیست؟ معرفی انواع پانل های سیمانی

در صنعت ساخت و ساز مصالح ساختمانی بسیار متنوعی تولید و به بازار ارائه شده است که هر کدام از آن ها کاربردهای منحصر به فردی دارد. علاوه بر این با پیشرفت تکنولوژی نیز مصالح ساختمانی جدیدتری به بازار عرضه شد که صنعت ساختمان سازی را متحول کرد. پانل سیمانی یکی از انواع مصالح ساختمانی...

۲۷,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
آجر قزاقی
آجر قزاقی چیست؟ آشنایی با آجر سنتی قزاقی

همانطور که می دانید یکی از انواع مصالح ساختمانی پرکاربرد، آجر است. آجر در حقیقت یکی از رایج ترین مصالح ساختمانی است که در انواع مختلف تهیه و تولید می شود. آجر قزاقی هم یکی از انواع آجر و البته از نوع سنتی آن می باشد. در این مقاله با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان...

۲۴,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
نوشته های اخیر
سنگ کوارتز چیست؟ آشنایی با مزایا و ویژگی ها

پانل سیمانی چیست؟ معرفی انواع پانل های سیمانی

آجر قزاقی چیست؟ آشنایی با آجر سنتی قزاقی

بتن خود ترمیم شونده چیست؟

راه های ارتباطی نشانی دفترنجف آباد: خیابان منتظری شمالی، خیابان معرفت، نبش کوی بهارستان
کدپستی : 8513787786