نکاتی مهم در ارتباط با تحویل کارگاه ساختمانی که لازم است بدانید!

اولین قدم در اجرای پروژه های ساختمانی، مربوط می شود به بحث تجهیز کارگاه و تحویل آن. تجهیز و تحویل کارگاه ساختمانی دارای نکات اجرایی و نظارتی بسیاری می باشد که لازم است شما به عنوان یک مهندس و متخصص ساخت و ساز آن ها را بدانید. ما در شرکت مهندسی فراز آسمان نجف ، در مقاله ای که پیش رو دارید نکاتی مهم در ارتباط با تحویل کارگاه ساختمانی برای شما عنوان کرده ایم. پس با ما همراه شوید و این مقاله را با دقت مطالعه کنید. کلیه ی خدمات اجرا و ساخت پروژه های تجاری درمانی، شهرک سازی، انبوه سازی مسکن، تاسیسات، اجرای شبکه آب و فاضلاب شهری، اجرای سنگ شکن و … توسط مهندسان و متخصصان شرکت مهندسی فراز آسمان نجف ارائه می شود. جهت هماهنگی و دریافت مشاروه لطفا با ما تماس بگیرید.
کارگاه چیست؟
قبل از اینکه با نکات مربوط با تحویل کارگاه ساختمانی آشنا شوید، لازم است بدانید کارگاه چیست! به همین دلیل در این بخش از مقاله ابتدا تعریفی از کارگاه را آورده ایم.
به طور کلی می توان گفت، کارگاه محلی است که عملیات مربوط به موضوع پیمان در آن اجرا می شود. به همین دلیل با توجه به نوع قرارداد، ممکن است که این کارگاه با ابعاد متناسب با پیمان، در ابعاد گسترده ای در نظر گرفته شود. به منظور انجام هر پروژه، ابتدا لازم است که کارگاه توسط کارفرما به پیمانکار تحویل داده شود، تا توسط وی تجهیز گردد.
بیشتر بخوانید:
آموزش گام به گام طراحی پلان فونداسیون

اقدامات لازم جهت تجهیز کارگاه
شما به عنوان یک مهندس مجری پروژه های ساختمانی باید توجه داشته باشید که تجهیز و تحویل کارگاه از اهمیت زیادی برخوردار است و توجه به آن باعث می شود تا متحمل هزینه های سنگین و ضررهای مالی نشوید.
متاسفانه در اکثر پروژه های ساختمانی به این مسئله چندان اهمیت داده نمی شود؛ به همین دلیل سازمان برنامه و بودجه این موضوع مهم را در شرایط عمومی پیمان قرار داده است و لازم است که در تمامی قرار داد ها بحث تحویل کارگاه به صورت اساسی مورد بررسی قرار داده شده باشد.

در تحویل کارگاه ساختمانی به چه نکاتی باید توجه شود؟
در این بخش از مقاله ما با توجه به مواردی که در آئین نامه ساخت سازی ذکر شده است، به علاوه نکات تجربی حاصل از سال ها تجربه ی درخشان ما در امر ساختمان سازی، نکاتی را برای شما ذکر کرده ایم در ارتباط با تحویل کارگاه ساختمانی. لطفا همچنان با ما همراه باشید.
– توجه داشته باشید که شما حتما به یک نقشه بردار مجرب برای روز تحویل کارگاه نیاز دارید. معمولا پیمانکاران به این مسئله توجه نمی کنند و این باعث می شود که هنگام پیاده سازی نقشه، پروژه با مشکل مواجه شود.
– اگر در مورد کیفیت زمین کارگاه دچار تردید شده اید، لازم است که با کارفرما در مورد این مسئله صحبت کنید.
– سعی کنید که شرایط منطقه ای آن کارگاه را با موارد ذکر شده در قرارداد از جمله تاریخ تحویل، قیمت و … مطابقت دهید. این موارد در روند اجرای پروژه و شرایطی که ایجاد می شود، تاثیرگذار است.
– در صورتی که بخشی از کارگاه را تحویل نداده اید، حتما در صورتجلسه آن را قید کنید. چنانچه آن محدوده با زمانبندی در نظر گرفته شده در قرارداد مطابقت داشته باشد، کارفرما موظف به پرداخت خسارت آن می باشد.
– تعیین محل تجهیز کارگاه ، بسیار پیچیده و مشکل است و باید بسیار دقیق و سنجیده انجام شود. چنانچه به این مسئله ی مهم به دقت پرداخته نشود، می تواند سهم بسیار زیادی در اتلاف هزینه ها، زمان، نیروی انسانی و … داشته باشد.
مواردی که در این بخش از مقاله گفته شد، جزء مهم ترین نکاتی است که باید حتما آن ها را در نظر بگیرید؛ چرا که در غیر این صورت یا با مشکلاتی مواجه می شوید و یا متحمل هزینه های گزاف می شوید و به علاوه مشکلات باعث اتلاف وقت و هزینه های شما می شود.
از اینکه تا پایان این مقاله ما را همراهی کردید، از شما بسیار ممنون و سپاسگزاریم. لطفا با ما تماس بگیرید.