۰۳۱-۴۲۵۱۳۵۳۸ دفترنجف آباد: خیابان منتظری شمالی، خیابان معرفت، نبش کوی بهارستان

دید وسیع،

تفکر دقیق،

طراحی هنرمندانه

اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری : هر آنچه لازم است بدانید

دسته بندی:
۱۰,آبان, ۱۳۹۹ 0 دیدگاه
جواز ساخت و ساز

قبل از شروع کار ساختمان سازی ، لازم است که جواز ساخت و ساز از سوی شهرداری برای پیمانکاران و سازندگان ساختمان ها صادر شود. به این ترتیب مهندسان و پیمانکاران به طور قانونی اجازه دارند که ساختمان سازی را بر اساس اصول و قوانین ساخت و ساز  آغاز نمایند و نکات ایمنی را به طور کامل رعایت نمایند. چرا که از سوی شهرداری متناوبا در مراحل مختلف ساخت و ساز کنترل و بررسی هایی صورت خواهد گرفت به منظور اطمینان از پیشرفت صحیح پروژه و رعایت کامل اصول وضع شده. برای آشنایی با نحوه اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری با گروه مهندسی فراز آسمان نجف همراه شوید.

اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری چه مزیت هایی دارد؟

یکی از مهم ترین مزیت هایی که برای اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری وجود دارد این است که با در دست داشتن این مجوز ، مهندسان و مدیران پروژه ها خود را موظف می دانند که از مجریان طرح مورد نظر بخواهند که کلیه ی اصول ساختمان سازی مطابق با آئین نامه ها و قوانین تعیین شده از سوی شهرداری رعایت شود تا در آینده مشکل خاصی به وجود نیاید و هیچ خطری متوجه ساکنان آن ساختمان ها نشود.

جواز ساخت و ساز

اما به طور کلی مزیت های اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری عبارتند از :

  • پس از اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری ، شما از انواع تسهیلات بانکی که برای ساختمان سازی در نظر گرفته شده است، بهره مند خواهید شد.
  • با در دست داشتن جواز ساخت و ساز از شهرداری، ساختمان و کلیه ی افرادی که در آن مشغول به کار هستند، بیمه می شوند.
  • در صورت اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری ، با رعایت کلیه ی اصول ساخت و ساز از بروز حوادث پیش گیری خواهد شد.

شایان ذکر است، مجوزی که از سوی شهرداری صادر می شود، متفاوت است. با توجه به نوع ساختمان و هدف از ساخت و ساز این مجوزها عبارتند از : مجوز ساخت و ساز تخریب و نوسازی، تعویض مهندسی، تغییر نقشه ساختمان و … .

مراحل درخواست و صدور جواز ساخت و ساز از شهرداری

جهت اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری لازم است که مراحل زیر را طی کنید. توجه داشته باشید، برای اینکه بتوانید موفق به اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری شوید لازم است که این مراحل را به دقت مطالعه نمائید و هر آنچه گفته شده است را به دقت و به درستی انجام دهید.

مرحله اول

ابتدا لازم است که تشکیل پرونده دهید. جهت تشکیل پرونده باید به دفاتر خدمات الکترونیکی شهری مراجعه نمائید و مدارک لازم را نیز ارائه دهید.

مرحله دوم

پس از تشکیل پرونده، یکی از مسئولین ذیربط شهرداری، به محل احداث ملک فرستاده می شود تا متراژ و ابعاد ملک را مشخص کند و تعیین نماید که تا چند طبقه در این زمین اجازه ساخت وجود دارد.

مرحله سوم

طبق قوانین طرح تفصیلی، بررسی های لازم انجام می شود که ساختمان مورد نظر شما با هیچ یک از پروژه های بزرگ شهر تداخل ایجاد نکند.

جواز ساخت و ساز

مرحله چهارم

در این مرحله کارشناس شهرداری از مالک می خواهد تا نقشه اطلاعاتی ساختمان را مشخص کند.

مرحله پنجم

در این مرحله مهندس معمار قادر خواهد بود تا به طراحی نقشه ساختمان بر اساس نقشه اطلاعاتی ارائه شده و شرایط و ضوابط موجود در پرونده ساختمان بپردازد.

مرحله ششم

پس از نهائی شدن نقشه ارائه شده توسط مهندس معمار و رفع عیوب نقشه، باید عوارض نوسازی و عوارض شهرداری مربوط به ساختمان مورد نظر پرداخت شود.

مرحله هفتم

در این مرحله مالک یا همان سازنده ساختمان باید در یکی از دفاتر خدمات شهری درخواست تعیین ناظر بدهد. پس از آن باید منتظر تعیین مهندس ناظر و تماس جهت معرفی ناظر بماند.

مرحله هشتم

این مرحله، مرحله آخر است و در این مرحله به تأییدیه رییس صدور پروانه ساختمان، معاون شهرسازی و معماری و در نهایت تأییدیه شهردار نیاز است که پس از آن به صورت الکترونیکی مجوز برای ساخت و ساز صادر می شود.

مدارک لازم جهت اخذ مجوز ساخت و ساز از شهرداری

  • اصل و کپی سند مالکیت
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی مالک معرفی نامه رسمی با تعیین حدود اختیارات نماینده (در صورتی که مالک شخص حقوقی باشد)
  • اساسنامه و روزنامه رسمی شرکت 
  • اصل و کپی وکالت نامه، شناسنامه و کارت ملی وکیل  
  • اصل و کپی فیش نوسازی سال جاری ملک
  • اصل و کپی گواهی انحصار وراثت همراه با شناسنامه و کارت ملی وراث (در صورت فوت مالک)
  • نقشه ۲۰۰۰/۱ که محل دقیق ملک بر روی آن مشخص شده است
  • اصل و کپی صورت مجلس تفکیکی برای املاکی که دارای سند آپارتمانی می‌باشند
  • ارائه فیش آب، برق، گاز و تلفن

به این ترتیب با در دست داشتن این مدارک و پس از طی کردن مراحل ذکر شده در مقاله ی فوق می توانید موفق به اخذ جواز ساخت و ساز از شهرداری شوید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید...
مقالات مشابه
سنگ کوارتز
سنگ کوارتز چیست؟ آشنایی با مزایا و ویژگی ها

در این مقاله قصد داریم شما را با یکی از انواع دیگر سنگ های ساختمانی به نام سنگ کوارتز آشنا کنیم. این نوع سنگ ها از جمله پرکاربردترین سنگ های ساختمانی محسوب می شود و دارای ویژگی های بسیار منحصر به فردی می باشد. در این مقاله تا انتها با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان...

۲۹,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
پانل سیمانی
پانل سیمانی چیست؟ معرفی انواع پانل های سیمانی

در صنعت ساخت و ساز مصالح ساختمانی بسیار متنوعی تولید و به بازار ارائه شده است که هر کدام از آن ها کاربردهای منحصر به فردی دارد. علاوه بر این با پیشرفت تکنولوژی نیز مصالح ساختمانی جدیدتری به بازار عرضه شد که صنعت ساختمان سازی را متحول کرد. پانل سیمانی یکی از انواع مصالح ساختمانی...

۲۷,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
آجر قزاقی
آجر قزاقی چیست؟ آشنایی با آجر سنتی قزاقی

همانطور که می دانید یکی از انواع مصالح ساختمانی پرکاربرد، آجر است. آجر در حقیقت یکی از رایج ترین مصالح ساختمانی است که در انواع مختلف تهیه و تولید می شود. آجر قزاقی هم یکی از انواع آجر و البته از نوع سنتی آن می باشد. در این مقاله با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان...

۲۴,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
نوشته های اخیر
سنگ کوارتز چیست؟ آشنایی با مزایا و ویژگی ها

پانل سیمانی چیست؟ معرفی انواع پانل های سیمانی

آجر قزاقی چیست؟ آشنایی با آجر سنتی قزاقی

بتن خود ترمیم شونده چیست؟

راه های ارتباطی نشانی دفترنجف آباد: خیابان منتظری شمالی، خیابان معرفت، نبش کوی بهارستان
کدپستی : 8513787786