۰۳۱-۴۲۵۱۳۵۳۸ دفترنجف آباد: خیابان منتظری شمالی، خیابان معرفت، نبش کوی بهارستان

دید وسیع،

تفکر دقیق،

طراحی هنرمندانه

مزایده در پروژه های ساختمانی | نحوه برنده شدن پروژه های عمرانی در مزایده

دسته بندی:
۱۵,بهمن, ۱۴۰۰ 0 دیدگاه
مزایده در پروژه های ساختمانی

مطمئنا شما بارها واژه ی مزایده را شنیده اید و می دانید که مزایده به معنای قرار دادن چیزی در معرض فروش است و هر خریداری که قیمت بالاتری پیشنهاد بدهد، آن چیز به او فروخته می شود. آیا می دانید در پروژه های ساختمانی فرایند مزایده نقش مهمی را ایفا می کند؟ آیا می دانید نحوه برنده شدن پروژه های عمرانی در مزایده چگونه است؟ در این مقاله با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان نجف همراه باشید تا شما را با مطالب مهمی در مورد مزایده در پروژه های ساختمانی آشنا کنیم.

حتما بخوانید :

کلنگ زنی پروژه نگین زاینده رود درچه

پروژه بیمارستان شهید محمد منتظری نجف آباد

اجرا و کاربرد مزایده در پروژه های ساختمانی

به طور کلی در هر مزایده لازم است که ساز و کار حقوقی و تشریفات قانونی آن به درستی اجرا شود. قیمت پایه و بهای هر مزایده توسط کارشناس و نماینده رسمی دادگستری مشخص و معین می گردد و شخصی که خریدار است، با بررسی قیمت های پیشنهاد شده، اقدام به خرید با بیشترین قیمت پیشنهادی می نماید.

در پروژه های عمرانی مزایده ممکن است قدری چالش برانگیز باشد. فرایند مزایده در پروژه های ساختمانی از آنجایی آغاز می شود که کارفرما یا صاحب پروژه برای جذب پیمانکار فراخوان می دهد. در ادامه همچنان با ما همراه باشید تا از جزئیات بیشتری در مورد فرایند مزایده در پروژه های ساختمانی از زمان فراخوان تا برنده شدن در مزایده مطلع شوید.

مزایده در پروژه های ساختمانی

مراحل فرایند مزایده در پروژه های ساختمانی

پس از اینکه صاحب پروژه اطلاعات مربوط به پروژه را برای مزایده به اشتراک گذاشت، پیمانکارانی که مایلند اجرای پروژه را به عهده بگیرند، یک برآورد کلی از هزینه ها ارائه می دهند. این هزینه ها مربوط به بودجه ای می باشد که پیمانکاران برای اجرای موفق یک پروژه عمرانی نیاز دارند.

در این جا بد نیست شما را با انوع مزایده آشنا کنیم. انواع مزایده در پروژه های ساختمانی عبارتست از :

  • مزایده بسته : در مزایده بسته تنها از گروه خاصی از پیمانکاران دعوت می شود تا پیشنهاد خود را در خصوص پروژه ی عمرانی ارائه دهند؛ و این نوع مزایده بیشتر در مورد پروژه های خصوصی است.
  • مزایده باز : در مزایده باز بیشتر در پروژه های عمومی رایج است و هر پیمانکاری شانس این را دارد که پیشنهاد خود را در مزایده مطرح کند.

پس از ارائه پیشنهادات مزایده از سوی پیمانکاران، صاحبان پروژه آن ها را بررسی می کنند و به روش های مختلف و بر اساس معیارهای متفاوتی بهترین گزینه را انتخاب می کنند. بنابراین برنده شدن یک پروژه عمرانی در مزایده می تواند با توجه به مواردی باشد که در ادامه ذکر کرده ایم.

  • انتخاب بر اساس کمترین قیمت : قیمت یکی از مهم ترین و اولین عامل تعیین کننده برای صاحبان پروژه ها است. در این خصوص پیمانکاری که مزایده را با کمترین قیمت پیشنهاد داده باشد، برنده خواهد شد.
  • انتخاب بر اساس صلاحیت پیمانکار : در این روش، فاکتور اصلی و تعیین کننده، صلاحیت پیمانکار است. البته علاوه بر قیمتی که پیمانکار پیشنهاد می دهد، لازم است که ابتدا گزارشات و مستندات معتبری از تجربیات و سوابق کاری خود ارائه دهد.
  • انتخاب براساس بهترین ارزش : در این روش انتخاب، صاحبان پروژه دو فاکتور را در نظر می گیرند، یکی قیمت مزایده و دیگری صلاحیت پیمانکار.
مزایده در پروژه های ساختمانی

به این ترتیب بر اساس فاکتورهایی که ذکر کردیم، برنده مزایده در پروژه ساختمانی انتخاب می شود و پس از آن کارفرما و پیمانکار می توانند در مورد روش پرداختی هزینه های پروژه با یکدیگر به توافق برسند، قرارداد بسته می شود و در نهایت در موعد مقرر شده پروژه تحویل کارفرما داده می شود.

کلام پایانی

در این مقاله شما عزیزان را با فرایند مزایده در پروژه های ساختمانی آشنا کردیم؛ همچنین گفتیم که بر چه اساس برنده مزایده در پروژه های عمرانی مشخص می شود. در پایان به پیمانکاران عزیز توصیه می شود که دستورالعمل های مزایده را با دقت مطالعه کنند و تمامی هزینه ها را به درستی برآورد نمایند و تمام جزییات را به دقت بررسی کنند؛ در این صورت با مشکلات احتمالی در روند اجرای پروژه مواجه نخواهند شد.

از اینکه تا پایان مقاله با ما همراه بودید از شما صمیمانه سپاسگزاریم. امید است مطالب ذکر شده مورد توجه و رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید...
مقالات مشابه
سنگ کوارتز
سنگ کوارتز چیست؟ آشنایی با مزایا و ویژگی ها

در این مقاله قصد داریم شما را با یکی از انواع دیگر سنگ های ساختمانی به نام سنگ کوارتز آشنا کنیم. این نوع سنگ ها از جمله پرکاربردترین سنگ های ساختمانی محسوب می شود و دارای ویژگی های بسیار منحصر به فردی می باشد. در این مقاله تا انتها با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان...

۲۹,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
پانل سیمانی
پانل سیمانی چیست؟ معرفی انواع پانل های سیمانی

در صنعت ساخت و ساز مصالح ساختمانی بسیار متنوعی تولید و به بازار ارائه شده است که هر کدام از آن ها کاربردهای منحصر به فردی دارد. علاوه بر این با پیشرفت تکنولوژی نیز مصالح ساختمانی جدیدتری به بازار عرضه شد که صنعت ساختمان سازی را متحول کرد. پانل سیمانی یکی از انواع مصالح ساختمانی...

۲۷,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
آجر قزاقی
آجر قزاقی چیست؟ آشنایی با آجر سنتی قزاقی

همانطور که می دانید یکی از انواع مصالح ساختمانی پرکاربرد، آجر است. آجر در حقیقت یکی از رایج ترین مصالح ساختمانی است که در انواع مختلف تهیه و تولید می شود. آجر قزاقی هم یکی از انواع آجر و البته از نوع سنتی آن می باشد. در این مقاله با تیم مهندسان شرکت فراز آسمان...

۲۴,فروردین, ۱۴۰۲ 0دیدگاه ادامه مطلب
نوشته های اخیر
سنگ کوارتز چیست؟ آشنایی با مزایا و ویژگی ها

پانل سیمانی چیست؟ معرفی انواع پانل های سیمانی

آجر قزاقی چیست؟ آشنایی با آجر سنتی قزاقی

بتن خود ترمیم شونده چیست؟

راه های ارتباطی نشانی دفترنجف آباد: خیابان منتظری شمالی، خیابان معرفت، نبش کوی بهارستان
کدپستی : 8513787786